Aankoopbegeleiding

Uw bedrijf draait uitstekend en u wilt uitbreiden of diversifiëren. Of u wilt een concurrent overnemen, maar zelf die stap zetten is delicaat. In al die gevallen is SDM-Valorum het geknipte aanspreekpunt.

SDM-Valorum analyseert, zoekt naar schaalvoordelen en synergieën en adviseert hoe u uw groeiplannen optimaal realiseert.

Wereldwijde portefeuille

Dankzij onze gespecialiseerde databanken en onze internationale alliantie hebben we toegang tot de financiële gegevens van alle bedrijven in alle sectoren. Daaruit distilleert SDM-Valorum een longlist van firma’s die aan het gezochte profiel en uw verwachtingen beantwoorden – nationaal en/of internationaal. Na een grondige doorlichting starten we in overleg de onderhandelingen met de meest geschikte bedrijven uit die lijst.

Extra investeerders

Neemt u de kosten van de overname zelf voor uw rekening of moet u op zoek naar extra kapitaal of naar een externe investeerder? En kiest u daarbij het best voor private equity, venture capital, een banklening of een mezzanine-financiering? SDM-Valorum biedt u een overzicht van mogelijke financieringen, adviseert u welke u het best kiest en brengt u in contact met investeerders en financiële instellingen. SDM-Valorum voert ook de onderhandelingen, samen met u.

©SDM-Valorum Corporate Finance Group - alle rechten voorbehouden - login - site by MOQO